Go Back   Chrysler Forum - Chrysler Enthusiast Forums > Chrysler Vehicles > Chrysler Pacifica
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to the Chrysler Forum - Chrysler Enthusiast Forums.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 12-13-2009, 09:23 AM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 6
Default 04 Pacific - low beams not working

2004 Pacifica - Both of my low beams stopped working at the same time the other day. They didn't turn off on me, just didn't come on the next time I turned the headlights on.

Two days later, the right low beam light worked but the very next day it stopped working again. From that, I guessing the problem isn't with the low beam bulbs or the fuses.

Any advice would be appreciated.
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on ChryslerForum!
__________________
2004 Pacifica AWD
Reply With Quote
  #2  
Old 12-13-2009, 01:44 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 17
Default

I would check the connecting plugs to the headlight housing, build-ups in the contacts can sometimes stop current flow. Use a volt-meter and trace back from there if you don't have a reading.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-14-2009, 02:26 PM
dcotter0579's Avatar
Senior Member
2002 Chrysler Sebring
My Garage
 
Join Date: May 2008
Location: Detroit suburb
Posts: 3,464
Default

Check the bulbs first. May sound odd but it could still be the bulbs. A filament can break but then re-connect if jarred and work again for a short time.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-16-2009, 08:41 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 6
Default

Problem solved: Believe it or not the problem was with the headlight bulbs. In the right headlight assembly, I switched the low beam bulb and the high beam and presto...they both worked. So I switch them back and the low beam bulb has been working ever since. However, the left low beam bulb was indeed blown. I replaced it tonight and it works. I not sure why the right bulb went out at the exact same time as the left and then the right came back on for a day and then out again. Seems weird but at least they're working again.....for now. Thanks for the replies for advice.
__________________
2004 Pacifica AWD
Reply With Quote
Old 12-16-2009, 08:41 PM
 
 
 
Reply



Tags
2000, 2004, 300, beam, beams, blown, chrysler, country, headlight, headlights, high, low, pacifica, town, turn, work, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 11:22 PM.

Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Emails Backup