Chrysler Forum - Chrysler Enthusiast Forums - View Profile: tfb

tfb tfb is offline

Senior Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. feri2974
    02-28-2015 06:54 PM - permalink
    Hi Richard!
    Sorry to bother You but I don!t know what to do with my 02 reg Gv 2.5 CRD! When I have bought this car 2 years ago.Did need it to refurb the injectors and the HP pump as well! That time it had 90 K miles on it and now after 2 years it has 107 on it and looks like I'm having a similar problem with it! It bearly start when it!s cold so I have changed all the glow plugs sins 3 were non working at all! Anyway I did manage to change them and more likely somewhere loosing the fuel pressure from the rail after a standing! What I mean is if I spray some break cleaner into the airfilter housing then it starts up and runs fine no cutting out what so ever, but if I shut it off then after a couple of minutes it won't start again unless I spray some of the break cleaner again! So can You give me an idea what to check on it and what to do with it?? Cheers Frank
  2. sundowners
    04-16-2014 06:41 AM - permalink
    Hi Richard
    That f------g air-bag light !!!!!!------------yesterday I had the rear brakes to bits to sort out the hand brake---now it is working good enough for the MOT---I hope----------I tried to replace a torn steering rack gaiter---I could not undo the track-rod end, so that will have to be done at the garage--We went out later and had it washed--------never guess what ???-------the a/bag light is on again !!!!!!!-------------so I reckon they must have blasted the sensor with the pressure washer----at least we know which sensors are playing-up-----------------what I don't know is IF I take the plugs out to dry out and re-fit, do I need to cancel the light with a reader ???--------also will I risk setting off the air bags ????
    What do you reckon ???
    We are thinking of going back to Chrysler in Norwich (who fitted the replacement sensors)
    Nigel & Pamala
  3. tfb
    12-02-2013 01:52 PM - permalink
    tfb
    pretty sure, I'll have a look in the shed tomorrow for you
    Regards
    Richard
  4. jonny
    11-29-2013 05:24 AM - permalink
    Hi tfb, have you still got that webasto heater? Tried to repair mine but I think the pcb has gone. Cheers, Jon.

About Me

  • About tfb
    Location
    UK
    Occupation
    Engineer

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-10-2016 11:00 AM
  • Join Date: 12-06-2012
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 3 of 3
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.