Chrysler Voyager & Town & Country The first and foremost name in minivans leading the class since their inception in the 1980s

2010 Town & Country satellite radio not working

  #1  
Old 05-21-2018, 02:54 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2018
Posts: 2
Default 2010 Town & Country satellite radio not working

A few months ago, the satellite radio in our 2010 Town & Country stopped working (Model No. P05064678AI). Regardless of being outside in clear skies all the time, the radio always says “Acquiring Signal”. I have tried refreshing the signal through Sirius, and have gone through a complete tech support call with Sirius, with no success. The radio knows that the antenna is connected. If I disconnect the antenna from the back of the radio, the message changes to something like “Check Antenna”. When I disconnect the antenna in the rear of the vehicle from the cable that is routed through the roof, the message also changes to something like “Check Antenna”. Sirius sent me a portable radio for free to prevent me from cancelling the subscription for the broken built-in radio. The portable radio works. I tried plugging the antenna from the portable radio into the car radio satellite antenna port, and the message remains “Acquiring Signal”.

Something has clearly gone wrong with the satellite radio in the car. Has anyone seen this before? If I changed out the radio, is it likely to fix it? Or is there a separate satellite receiver that may need to be replaced? I so not have “Backseat TV”. I have seen mentions of a satellite receiver (05064189AH), but I can’t tell exactly where it is or what it does. I have also noticed that replacement radios and this received are not cheap. Any help identifying an inexpensive solution to this issue would be much appreciated.
 
  #2  
Old 05-22-2018, 05:12 PM
Senior Member
Join Date: Aug 2012
Location: Vermont USA
Posts: 158
Default

Try removing both fuses that supply the radio (M10 & M12) for a few minutes, then re-install them. That has worked for me in the past when I had “Acquiring Signal” problems.
 
  #3  
Old 05-25-2018, 05:18 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2018
Posts: 2
Default Thanks for the tip. Didn’t work.

Starts with “Updating Channels” after I put the fuses back in. Then goes to Acquiring Signal” and stays there.

Any other ideas?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
elula
Audio/Visual Electronics
3
10-06-2010 10:55 AM
azev314
Chrysler Voyager & Town & Country
5
05-28-2008 01:55 PM
DED6ESEBRING
Audio/Visual Electronics
1
11-28-2005 09:12 AM
bradybun
Chrysler Voyager & Town & Country
0
10-13-2005 07:18 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2010 Town & Country satellite radio not working


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.