Chrysler Voyager & Town & Country The first and foremost name in minivans leading the class since their inception in the 1980s

HELP. I am getting a p1496

  #1  
Old 06-25-2010, 07:07 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2007
Posts: 56
Default HELP. I am getting a p1496

Hi, I have been getting an issue with the 2001 t&c lately and I am getting a p1496 code and a p0108 code. I have found out that my wires were toasted and I replaced the fuel rail wires that are connected to the harness. I am now getting bad idling and flucuating RPMS. I am also getting hard clunking when I am doing 35-45 MPH. The MAP sensors and the IAC sensors are new, I just replaced them not that long ago. I also have new a new battery and a new alternator. I am having a funny feeling about the PCM/ECM being shot. I did take it apart and looked at it back in FEB and the damn thing had some black burned outs to it. I am thinking about a new PCM/ECM and maybe the remainder of the harness being replaced. ANY THOUGHTS ANYONE.
 
  #2  
Old 07-15-2010, 05:48 PM
Junior Member
Join Date: Jul 2010
Posts: 6
Default

coded p1496 is - 5v supply output is too low
0108 is lost comm with alternative fuel ctrl mod
other than that no idea
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
didy
Forum Issues
7
12-24-2010 10:38 AM
golddog
Chrysler Voyager & Town & Country
2
01-16-2008 10:48 AM
Iggster
Chrysler Pacifica
5
09-19-2006 06:04 PM
SanteeSebring
Chrysler 200 & Sebring
1
11-14-2005 12:03 PM
xXAaronXx
Chrysler 200 & Sebring
5
07-17-2005 09:44 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: HELP. I am getting a p1496


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.