Chrysler Voyager & Town & Country The first and foremost name in minivans leading the class since their inception in the 1980s

MIL on above 75mph

  #1  
Old 09-13-2010, 06:50 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2010
Posts: 7
Default MIL on above 75mph

My 2001 2.5 crd Voyager has developed a new issue when under load. Did a 300 mile journey yesterday and whilst on the motorway I overtook another vehicle, as my speedo crept to 75mph there was a slight hesitation and the MIL came on. I slowed and it went out so I accelerated again only for it to illuminate again at 75mph along with the slight hesitation. I have checked today and there is a P0235 error. I went out this morning and noticed if I push hard from a start, the MIL is coming on usually when accelerating hard in fourth gear and then going out when i ease off. Any help or ideas appreciated
 
  #2  
Old 09-15-2010, 03:02 PM
Senior Member
Join Date: May 2008
Location: England
Posts: 541
Default

that code is for boost pressure sensor I would be checking the turbo hoses
 
  #3  
Old 09-16-2010, 02:24 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2010
Posts: 7
Thumbs up

Thanks Merlin I suspected as much, I shall jack it up and inspect the turbo over the weekend Many thanks for your reply
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Ziggar
Chrysler Voyager & Town & Country
3
06-08-2011 02:38 PM
Randy Merrill
Chrysler Voyager & Town & Country
3
11-13-2010 10:22 PM
mplue
Chrysler Pacifica
8
04-08-2009 10:33 AM
sirlawrence1
Chrysler 300, 300C & 300C SRT-8
5
06-22-2008 12:13 PM
ViperGTS
Brand News, Concepts & Rumors
0
05-01-2006 02:03 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: MIL on above 75mph


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.