Chrysler Voyager & Town & Country The first and foremost name in minivans leading the class since their inception in the 1980s

Problems after installing reman engine

  #1  
Old 06-25-2010, 04:04 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default Problems after installing reman engine

I just installed a reman engine into a 2005 Town and Country Limited. Code po344- cmp circuit intermit and code po016 crank shaft timing miss aligned. Codes were not there before engine was installed. Sometimes engine will fire rite up with no prob and other times it will crank and not start. Cam and Crank sensor were both replaced and still have same prob. Any help at all would be great.

Thank you.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
procraneop
Chrysler 200 & Sebring
1
03-11-2014 10:47 AM
nickmabz
300M, Concorde, LHS, New Yorker
3
08-04-2013 11:47 AM
ssmroz22
Chrysler Voyager & Town & Country
1
05-09-2013 02:01 PM
miki75
Chrysler 200 & Sebring
5
12-16-2010 07:31 PM
mav626
Chrysler 300, 300C & 300C SRT-8
1
07-08-2007 09:48 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Problems after installing reman engine


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.