Chrysler Voyager & Town & Country The first and foremost name in minivans leading the class since their inception in the 1980s

Tachometer/Spedometer Sensor?

  #1  
Old 09-19-2010, 03:30 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Default Tachometer/Spedometer Sensor?

The tach and spedo in the instrument cluster are acting funny in my 3.8L '96 T&C...The fuel and water temp gauge work fine, but the other two don't register half the time...I have to turn off the electronics inside the car, restart it and they usually start working again...

What's the issue? Is there a faulty sensor or relay I need to replace? A new cluster?
 
  #2  
Old 09-19-2010, 11:31 PM
CHRYSLER TECH's Avatar
Super Moderator
Join Date: Mar 2006
Location: Norcross GA
Posts: 8,114
Default

define funny any codes in the computer?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
roberthamburg
K-Cars
1
06-10-2015 08:30 AM
luked2
Chrysler 300, 300C & 300C SRT-8
2
06-24-2014 09:35 AM
stew88fan
Chrysler 200 & Sebring
2
04-15-2011 04:18 PM
brad
Chrysler Voyager & Town & Country
4
11-21-2006 06:40 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Tachometer/Spedometer Sensor?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.