Off Topic A place to boldly go off topic. just about anything goes.

2003 Town and Country

  #1  
Old 07-01-2011, 07:08 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2011
Location: Virginia
Posts: 2
Question 2003 Town and Country

Does anyone have an answer as to why my air conditioning fan controls - front and rear - only function on high? This problem started yesterday - 120,000 miles on this one owner vehicle.
 
  #2  
Old 07-01-2011, 07:27 PM
Senior Member
Join Date: Dec 2010
Location: NE PENN
Posts: 992
Default

Typically the front would be a burned out Blower resistor....High speed is direct voltage that Bypasses the internal resistance.... Very common issue...

The rear....Also has a resistor, But Ive never actually seen one fail.....Carefully look at where your rear fan speed switch is set on the dashboard....If it is set to driver control, the rear switches will not affect the fan speed.
 
  #3  
Old 07-18-2011, 06:17 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2011
Location: Virginia
Posts: 2
Default

Apologies for taking so long to post thanks - have been travelling. Appreciate your taking the time to respond.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
treverandamber
Chrysler Voyager & Town & Country
7
02-22-2017 01:47 PM
xdm
General Tech
2
01-21-2011 05:41 PM
CML
Chrysler Voyager & Town & Country
4
06-20-2010 04:30 AM
AndyM
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
3
02-19-2010 11:03 PM
roy.rut
Chrysler Voyager & Town & Country
2
11-01-2009 07:30 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2003 Town and Country


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.