MyGIG HDD skipping intro to songs - Chrysler Forum - Chrysler Enthusiast Forums


Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification. let's hear about it here.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-11-2017, 06:11 AM
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2014
Location: Dallas, TX
Posts: 180
Default MyGIG HDD skipping intro to songs

I've got a 2008 Aspen with the MyGIG system and here lately I've been noticing it skipping the first few seconds of my songs that I installed via thumb drive. Even hitting the back button to try and start again from the beginning skips the first few seconds. I've played the same songs from my thumb drive on my computer and they start correctly so I know it's not the original files that are messed up. Has anyone experienced this? Is their a setting on the MyGIG that I need to look at to fix? Any suggestions? Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2017, 03:52 PM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Auburn Hills, MI
Posts: 499
Default

Quote:
Originally Posted by calamity coyote View Post
I've got a 2008 Aspen with the MyGIG system and here lately I've been noticing it skipping the first few seconds of my songs that I installed via thumb drive. Even hitting the back button to try and start again from the beginning skips the first few seconds. I've played the same songs from my thumb drive on my computer and they start correctly so I know it's not the original files that are messed up. Has anyone experienced this? Is their a setting on the MyGIG that I need to look at to fix? Any suggestions? Thanks.
Hi calamity coyote,

Sorry to hear about this! If you decide to visit your local dealership for further diagnosis I'd be happy to follow up with them for you if needed. Just PM our page with your VIN and let me know.

Andrea
Chrysler Social Care Specialist
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
99 LHS "skipping" mopardave 300M, Concorde, LHS, New Yorker 14 06-26-2014 08:54 AM
Adding Backup camera for MyGIG radio without using MYGIG LOCKPICK ADAPTER CharlieHigh Chrysler 300, 300C & 300C SRT-8 0 05-13-2014 06:01 PM
Stereo's Aux Input Shuts Off Between Songs thatendswell Chrysler Pacifica 2 03-08-2012 06:21 AM
Christmas Songs Beeping in SRT-6 sleninger Chrysler Crossfire & Crossfire SRT-6 3 05-16-2011 09:14 AM
2008 T&C Upset with MyGig HDD music organization Loki Sunrider Chrysler Voyager & Town & Country 2 03-26-2008 11:23 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 08:58 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.