Chrysler 300, 300C & 300C SRT-8 The flagship of the Chrysler lineup offers the driver every bit of class of any European luxury sedan, combined with the availability of the Hemi, the engine which dominated the American Muscle Car Era

2007 300, ALL 6 cylinders misfiring

  #1  
Old 01-23-2014, 06:13 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
Default 2007 300, ALL 6 cylinders misfiring


I have a Chrysler 300 v6 that is giving me a misfire ofALL 6 cylinders at the same time. This usually happens on the highway or when I am picking up speed. I have brought it to a Chrysler dealershipand my local garage and no one can give me answers. 2 of the coils are new andmy sparkplugs are all new. My check engine light does not always come on and iscurrently not on, so they cannot check for codes. In the past the codes haveread bad coil on #2 and #5, which are the two I have replaced. Those two stillmisfire, along with the rest. I have also had my camshaft sensor changed. Can someone please give me and answer as to what may be causing thisproblem. It is incredibly irritating! Thank you in advance!
 
  #2  
Old 03-12-2014, 08:16 AM
Junior Member
Join Date: Sep 2013
Posts: 4
Default

I have a 06 300 with the 3.5 and I get a random P0300 and I also get P0301 but I changed the #1 coil, injector, and all the plugs have less than 4000 miles ... the dealer wants me to change the upper plenum before they can ck for the misfire but it's really hard to find one and a new one cost $1800
 
  #3  
Old 11-30-2014, 08:57 PM
Junior Member
Join Date: Nov 2014
Posts: 2
Default

nickincam, did you discover the problem? My 2008 300 Touring has a similar problem when picking up speed or going up a hill, it jerks quite a bit, wasn't sure at first if it was a transmission issue or ignition issue but I think its missing. I changed the plugs today and no change at all. No codes are shown either and I'm worried about taking it to a dealer for fear of part swapping to try and figure it out.
Duke
 
  #4  
Old 12-09-2014, 09:31 PM
Junior Member
Join Date: Dec 2014
Posts: 2
Default

hi im new to the forum i have a 06 Chrysler 300 with a 3.5 i need help turning the vehicle on, the car oil pump went bad and the car turn off on me and it stop the starter from turning the car on, i got a new engine with 60k on it i instal it and now the car still won't turn on, I hear the starter working but the solenoid wont engage i had the starter check and is good please help or if anyone could send me through some direction i will appreciated thank. or please email at [email protected] thanks.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Tony Carr
Chrysler 300, 300C & 300C SRT-8
2
03-16-2014 08:53 AM
nut430
Chrysler 200 & Sebring
5
12-16-2012 05:21 AM
mrunner13
Cirrus & Breeze
2
03-15-2008 05:27 PM
jameslee522
General Tech
6
10-18-2007 04:24 PM
paul.siwek
Chrysler Voyager & Town & Country
16
07-29-2007 10:27 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2007 300, ALL 6 cylinders misfiring


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.