Chrysler Voyager & Town & Country The first and foremost name in minivans leading the class since their inception in the 1980s

2010 T&C Does not start/crank

  #1  
Old 05-15-2019, 03:12 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2018
Location: Sweeden
Posts: 4
Default 2010 T&C Does not start/crank

Suddenly my T&C started to play up.
For some reason it will not start, no cranking no nothing, just like there is some sort of start inhibit playing around.
I do have a couple of theories.
First of all, there is an aftermarket caralarm fitted, a VIPER 350HV togeter with an XPresskit OptimaX DLPK D2D Canbus interface, I would assume that if this alarm starts giving up (it has behaved very strange, sometimes enabling by itself) it would do some sort of startihibit.
Since it seems to be integrated with the CAN-bus, I assume thats how it inhibits the motor.

The two other things I can Think of is the Neutral Switch, but I cannot figure out in the servicedokumentation where it is located.
THe last possibble cause is the keylock itself, Same there, I cannot find it in the schematics, only the RKE-module is shown in the schematics.

Now, anyone that could help me out, and give some advise on this problem.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Dennis3799
Chrysler 300, 300C & 300C SRT-8
0
12-03-2017 12:26 PM
integlspwr
Chrysler 200 & Sebring
1
01-06-2013 05:29 PM
Rangr90
Chrysler Voyager & Town & Country
8
05-04-2011 10:52 AM
sebringphanatic
Chrysler 200 & Sebring
3
08-16-2009 08:48 AM
kunzite
Chrysler Voyager & Town & Country
7
03-07-2007 07:05 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2010 T&C Does not start/crank


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.