Forum Issues Need help with Chrysler Forum? Ask. Have a suggestion to better Chrysler Forum? Tell us here.

low beam lights don't wor( no current)

  #1  
Old 12-18-2007, 02:38 PM
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Posts: 9
Default low beam lights don't wor( no current)

hye there, i was wondering if you know how to fix my low beam lights. no current is going to them. both high beam and low beam are same model so i switched them to see if it was my low beam light that didn't work. well when i put my low beams where the high beams are located they turn on so i know my lights should turn on.
i looked at the fuse box next to the battery but there are no fuses for each low beam.
i guess there is no current going to my low beam lights.

How can i fix this problem. please help anyone. i can't use my car at night. Thanks
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
lmekic06
Chrysler 200 & Sebring
0
11-13-2011 03:52 PM
ajs42548
Chrysler Voyager & Town & Country
6
01-19-2011 01:45 PM
wig6516
General Tech
1
03-15-2008 10:14 PM
bcd
Chrysler Pacifica
1
06-16-2006 06:47 PM
Elvis
Chrysler Pacifica
2
01-15-2006 06:44 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: low beam lights don't wor( no current)


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.