Chrysler Voyager & Town & Country The first and foremost name in minivans leading the class since their inception in the 1980s

Cyl 5 Misfire

  #1  
Old 05-27-2010, 07:20 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2010
Posts: 1
Default Cyl 5 Misfire

hey guys i have a cyl 5 miss on my 04 town and country. miss at adle and clears up when i bring the rpms up. i tested spark plugs, wires, fuel, and air all good. i bought a new coil and no change. i did a compression check and got 150psi. the car has been loosing coolant and have to put like half a bottle with in a week to 2 week period but the car is not burning smoke. so i thought it was a head gasket so i did a pressure check on the coolant pumped it to 16psi and the pressure dropped very slowly. and ideas what it could be?
 
  #2  
Old 05-27-2010, 10:27 PM
CHRYSLER TECH's Avatar
Super Moderator
Join Date: Mar 2006
Location: Norcross GA
Posts: 8,108
Default

just look for the leak to start with

there is a TSB for updated plugs and wires and computer software for a misfire.
 
  #3  
Old 05-06-2011, 06:19 AM
Join Date: May 2011
Location: San antonio
Posts: 59
Default

maybe a fuel injector
 
  #4  
Old 05-06-2011, 10:43 AM
CHRYSLER TECH's Avatar
Super Moderator
Join Date: Mar 2006
Location: Norcross GA
Posts: 8,108
Default

why are u posting in old posts? plus this was a coolant leak not a fuel injector issue if U continue with this BS u will be banned from this forum.
 
  #5  
Old 12-28-2016, 03:43 PM
Junior Member
Join Date: Dec 2016
Posts: 1
Default 2007 pacifica

Originally Posted by prixgt8 View Post
hey guys i have a cyl 5 miss on my 04 town and country. miss at adle and clears up when i bring the rpms up. i tested spark plugs, wires, fuel, and air all good. i bought a new coil and no change. i did a compression check and got 150psi. the car has been loosing coolant and have to put like half a bottle with in a week to 2 week period but the car is not burning smoke. so i thought it was a head gasket so i did a pressure check on the coolant pumped it to 16psi and the pressure dropped very slowly. and ideas what it could be?
Im having similar problems...showing code for cyl 5 misfire and im loosing coolant but cant find a leak...i have noticed a bit of a smell in the car but im not sure.... any thoughts??? Help!!!
 
  #6  
Old 12-29-2016, 08:20 AM
Senior Member
Join Date: Jul 2011
Location: Auburn Hills, MI
Posts: 562
Default

Originally Posted by Dfinney1 View Post
Im having similar problems...showing code for cyl 5 misfire and im loosing coolant but cant find a leak...i have noticed a bit of a smell in the car but im not sure.... any thoughts??? Help!!!
Hi Dfinney1,

Sorry to hear about this! If you decide to visit your local dealership I'd be happy to follow up with them for you if needed. Just PM our page with your VIN and let me know!

Andrea
Chrysler Social Care Specialist
 
  #7  
Old 12-30-2016, 07:43 AM
goggs's Avatar
Senior Member
Join Date: Nov 2012
Location: Dumfries....
Posts: 1,751
Default

As too loosing coolant check the preheater below the car body, left side under front seat. As too Miss on no5 make sure plug cap to HT cable is not broken and spark jumping the gap. Last one I heard of this problem caused loads of head scratching.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
littlebanks3
Chrysler 300, 300C & 300C SRT-8
2
05-07-2011 11:53 AM
joefisch
General Tech
1
05-22-2009 08:03 PM
railroader
Chrysler 200 & Sebring
6
07-15-2007 08:29 AM
Dominator326
Chrysler 200 & Sebring
1
04-26-2006 04:27 PM
E85Fan
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
0
03-20-2006 02:45 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Cyl 5 Misfire


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.