lots of problems please help

  #1  
Old 09-22-2010, 08:09 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2010
Posts: 4
Default lots of problems please help

Hello everyone!

I have a 95 cirrus 2.5 v6. I think I have a grounding problem with the auto trans.
It will shift great for a while then go into limp mode. the other day while checking where my power steering was leaking I "played" with some of the wires and afterward the transmission ran great for 2 hours. today it is back to acting up. no rhyme or reason, will start out in limp mode or just change to limp mode after a drive.
I am not sure even where the grounds are, how to check them, or it my problem?
for some strange reason it seems worse when I am low on gas (the filler neck is broken so there isn't any pressure... the cap doesn't seal the tank anymore, just hanging by a coat hanger) could be just a coincidence?

any help would be great. I checked all the tcm with an ohm meter and they all seem to test the same.

any help much appreciated

cheers

randy
 
  #2  
Old 09-22-2010, 08:23 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2010
Posts: 4
Default

Originally Posted by slipchuck View Post
Hello everyone!

I have a 95 cirrus 2.5 v6. I think I have a grounding problem with the auto trans.
It will shift great for a while then go into limp mode. the other day while checking where my power steering was leaking I "played" with some of the wires and afterward the transmission ran great for 2 hours. today it is back to acting up. no rhyme or reason, will start out in limp mode or just change to limp mode after a drive.
I am not sure even where the grounds are, how to check them, or it my problem?
for some strange reason it seems worse when I am low on gas (the filler neck is broken so there isn't any pressure... the cap doesn't seal the tank anymore, just hanging by a coat hanger) could be just a coincidence?

any help would be great. I checked all the tcm with an ohm meter and they all seem to test the same.

any help much appreciated

cheers

randy
forgot to say... changed the trans fluid twice with type 4 and filter... helped only for a while (half day)
 
  #3  
Old 02-21-2011, 11:16 PM
Junior Member
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default

Tcm??
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
slipchuck
Cirrus & Breeze
0
09-22-2010 08:13 PM
Tabius
Chrysler 300, 300C & 300C SRT-8
3
10-25-2006 02:02 PM
Midnight 85
Brand News, Concepts & Rumors
0
10-14-2006 05:54 AM
lvssmr97502
Chrysler 200 & Sebring
2
03-02-2006 05:09 PM
Midnight 85
Brand News, Concepts & Rumors
0
02-09-2006 11:21 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: lots of problems please help


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.