Forum Issues Need help with Chrysler Forum? Ask. Have a suggestion to better Chrysler Forum? Tell us here.

Electrical issues

  #1  
Old 05-25-2018, 12:19 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2018
Posts: 3
Default Electrical issues

I don't know if this is related but I'm having some electrical issues with my van. It started with the fob not starting, had to jiggle it and then it would start. Thought batteries, changed them and haven't had that issue since, but the driver door no longer turns on some light or kills radio when opened. Bas, esp, and traction control light come on but normally I shut car off and restart and they go out. This is random but happens. Now my left rear brake and turn signal will work for about 10 seconds then I get a fast blinker like the bulb is burned out but it isn't. Is all this related? Could my computer be starting to go?
 
  #2  
Old 05-25-2018, 12:22 PM
Senior Member
Join Date: Jul 2017
Location: Western NY
Posts: 780
Default

TOTALLY WRONG FORUM PAGE. This is for issues using the website, not vehicles.
I suggest reposting on the Town and Country forum page of this website...You'll get better help there!
YEAR, MODEL, and TRIM level would also be VERY HELPFUL.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
chryslervan
Chrysler Voyager & Town & Country
1
03-16-2009 07:02 PM
joeuc23
Chrysler Voyager & Town & Country
4
10-15-2008 05:30 PM
mutation
Chrysler Voyager & Town & Country
1
09-14-2008 05:44 PM
erichardson
General Tech
3
03-18-2008 10:49 PM
willub1too
Chrysler Crossfire & Crossfire SRT-6
2
12-18-2006 07:44 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Electrical issues


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.