Electrical problem/ dash

  #1  
Old 07-18-2012, 11:39 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Default Electrical problem/ dash

I am having trouble with all or some of the trouble lights coming on and then shutting off repeatedly( ABS, gas gage, check engine, oil pressure, air bag, etc.). Also the tach, speedo and gas gage go to zero and then come back on and the heater won't work when all this is going on. Usually it happens when the car is cold and usually wet. This happens repeatedly for about 20 miles then every thing clears up. Seems like a wet or loose connection to me but I don't know where to start. Help please.
 
  #2  
Old 12-08-2012, 07:21 AM
Senior Member
Join Date: Sep 2012
Location: Somerset N.J.
Posts: 391
Default

If it is a LH Platform (Trep, Cord, LHS, M) Battery connections, jump post and strut tower ground stud are likely suspects. Todays vehicles are more "fussy" than the past when it comes to batteries. Slightest thing not 100% and we get wierd stuff happening...
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
CM2007
Chrysler Voyager & Town & Country
4
01-06-2015 03:02 PM
ikappa
Chrysler Voyager & Town & Country
2
03-04-2014 05:30 AM
GlennCoco
Chrysler 200 & Sebring
2
06-15-2011 03:42 PM
GSKI
Chrysler Voyager & Town & Country
13
09-11-2007 09:33 AM
willub1too
Chrysler Crossfire & Crossfire SRT-6
2
12-18-2006 07:44 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Electrical problem/ dash


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.